Lone og Lars solgte

"Seriøse og hjælpsomme, også lang tid efter hussalget er afsluttet. Vi vil helt klart anbefale Helle Gade”

Sara og Martin både solgte og købte

”Vi havde vores lejlighed til salg hos anden mægler i 8 måneder med masser af fremvisninger, men intet salg. Så skiftede vi til Helle og på under 3 måneder var lejligheden solgt.
Kort tid efter lejligheden var solgt, fandt vi drømmehuset også igennem Helle.
Vi har fået god service, hurtigt svar på diverse spørgsmål, både på telefon og mail. Både Helle selv og Betina på kontoret har været super søde og imødekommende.
De er alle 5 stjerner værd”

Jakob har solgt

”Har solgt hus ved Helle og oplevet et helt fantastisk samarbejde og tilbagemeldinger. Har aldrig købt en ydelse som vi har været så tilfredse med, så skal man sælge, så vælg Helle Gade. Her er man i trygge hænder og får en service og samarbejde helt ud over det sædvanlige. Så jeg kan kun give de bedste anbefalinger”

Nicki solgte for 2. gang

”For 4 år siden solgte Helle min lejlighed på under 3 uger, og hun har netop solgt vores hus også. Ønsker man en troværdig, reel og dygtig ejendomsmægler, så kan jeg varmt anbefale Helle Gade. 5/5 stjerner herfra”

Kamilla udtaler

”Byens bedste og sødeste ejendomsmægler.  Hun vejleder, råder og støtter en. Hun lytter og hjælper én til det sidste”

Helle Gade fandt drømmehuset

”Vi drømte en lidt umulig drøm, om at kunne flytte ind i en pragtfuld villa med sjæl og charme, højt til loftet og hjertevarme. Inden vi næsten havde fået gnedet søvnen ud af øjnene og rystet drømmen af os igen, havde Helle Gade gjort det hele til virkelighed, og nu glæder vi os til at flytte ind i vores smukke drømmehus.
Helle Gade må være Randers og omegns bedste og mest kompetente ejendomsmægler. Ikke kun fordi, der er styr på papirarbejdet, og alt det indviklede, men bestemt også fordi hun har en dejlig varm personlighed. Vi kan bestemt kun anbefale Helle Gade. 5 store stjerne herfra”
Bettina og Thomas