Engboulevarden 17, 1. TH., Kristrup, 8960 Randers SØ

Lejligheden ligger centralt i Kristrup med dagligvarebutikker, bibliotek, apotek mv. indenfor få minutters gang. I nærområdet møder du også de skønne Romalt Bakker, og Randers Midtby ligger ligeledes i behagelig gåafstand.

Lejligheden er flot renoveret og bragt i stil med tidens trend med sit elegante køkken/alrum og flotte badeværelse. Overalt er der kræset for kvalitet, og man møder nu en moderne, lys og yderst indbydende lejlighed tæt på alt.

Der er følgende indretning: entre med skabsarrangement med skydelåger, elegant køkken/alrum med hvidt Svane-køkken med hvide bordplader, hvor man blandt andet bliver forkælet med masser af skabs- og skuffeplads. I alrummet er der endvidere lagt nyt gulv i 2012/2013.

Lejligheden byder endvidere på en stor indretningsvenlig stue med udgang til en dejlig altan, soveværelse med skabsarrangement og lækkert badeværelse med bruseniche og væghængt toilet. På badeværelset er der gulvvarme. Endvidere er der et fint værelse samt et lille bryggers, der er etableret i et tidligere gæstetoilet. Gulve er afslebet og behandlet og de indvendige døre er udskiftet.

Ejerforeningen, som denne lejlighed er en del af, er yderst veldrevet og administreret af professionel administrator. udendørsarealerne er yderst velholdte og der er masser af mulighed for parkering lige udenfor døren.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.