P. Knudsens Vej 7, 8930 Randers NØ

Sjælden oase tæt på centrum. Sjælden oase tæt på centrum

Villaen er beliggende helt tilbagetrukket, i en smukt anlagt, parklignende have, omkranset af gamle, smukke store træer.

En stemningsfuld oase, med en beliggenhed under én km fra midtbyen, med hverdagens bekvemmeligheder tæt på. Kvarteret er børnevenligt med kort afstand til skole og daginstitutioner.

Villaen som af flere gange er ud- og ombygget, er godt og funktionelt indrettet. I den ene ende opholdsrum. En hyggelig stue, med fint lysindfald og loft i kip, en mindre havestue med franske døre i forbindelse dermed, samt et funktionelt køkken. I modsatte ende, 3 gode værelse, skabsgang og et mindre badeværelse med bruseniche.

Grunden er på 1402 m2 . Mulighederne er også her mange.

Der er spændende muligheder for om- eller tilbygning af den nuværende villa, som i sin grundform er meget hyggelig og veldisponeret. Nybyggeri på grunden også en mulighed. Grundens størrelse giver mulighed for nytænkning. Et bofællesskab med flere af familiens generationer under samme tag, kan her være en mulighed. eller en større bolig, til familien med mange børn, plads til hjemmearbejdspladser kunne indtænkes også.
En anden mulighed, kunne være den mindre bolig ,med udefaciliteter som vildmarksbad , bålplads mv. Mulighederne er her er så mange.

Kontakt os for en fremvisning - ring til os på 8710 4100

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.