Kristrupvej 122, 8960 Randers SØ

Denne højtbeliggende villa ligger i det centrale Kristrup med den smukkeste udsigt til Kristrup Kirke og med et fint kig til byen.
Villaen er løbende istandsat af nuværende ejer med respekt for husets oprindelige stil, og fremstår nu i en yderst velholdt stand og overalt er der en fantastisk stemning. Der foreligger en virkelig flot tilstandsrapport og elrapport, der understreger kvaliteten både inde og ude.
Vi byder velkommen via den smukke trappe til huset hall, der leder videre til de to smukke stuer en-suite og videre ud til en skøn træ-terrasse. Stueplan indeholder endvidere et flot moderniseret køkken med hvide metrofliser og med halvmur til det skønne alrum, der med sit elegante loft med synlige bjælker skaber en helt særlig stemning i husets hjerterum. Fra alrummet er der adgang til den skønne gårdhave. Fra køkkenet er der nedgang til kælderen. Der er endvidere gæstetoilet.
1.-salen er indrettet med kæmpestort nyt lækkert badeværelse med bruseniche og flot klinkegulv med gulvvarme. Der soveværelse og to værelser, hvoraf det ene er oplagt som kontor eller walk-in, og hvor der er rigelig plads til for eksempel en day-bed, så gæster kan overnatte. På 1.sal er der endvidere et repos, der kan anvendes som et lille hyggehjørne under de smukke gamle bjælker.
Kælderen er indrettet med et stort vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler i en god arbejdshøjde, badeværelse med bruseniche, et yderst anvendeligt disponibelt rum, viktualierum/vinkælder samt endnu et disponibelt rum til opbevaring mv. Fra kælderen er der adgang til integreret garage.
Haven er nem og overskuelig og rammes ind af højbede med frugtbuske og hegn, så man kan være helt privat.
Velkommen til Kristrupvej 122 - Ring for fremvisning på 8710 4100

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.