Degnelodden 2, 8981 Spentrup

Velholdt etplansvilla med store værelser i Spentrup

I Spentrup finder I denne etplansvilla på en lukket vej, der leder op til veludviklede stisystemer. Boligen er løbende vedligeholdt og i god stand med tre værelser, et badeværelse og et bryggers samt to stuer, hvor den ene tilstøder køkkenet. Ude er haven skøn og solrig.

De to stuer er forbundet i forskudt plan, og den bagerste opleves nærmest som en udestue takket være den brede række vinduer, som virkelig inviterer solen indenfor. Ydermere er der udgang til terrassen. Den anden stue har direkte forbindelse til køkkenet, og disse to rum bindes pænt sammen af det gennemgående trægulv, som er Junckers-bøgeparket. Invita-køkkenet er med hvide fyldningsfronter, der ledsages af en bordplade i amerikansk kirsebærtræ, mens der er en granitbordplade ved gaskogezonen.

De tre værelser ligger samlet ved fordelingsgangen, og det er også herved, at I finder badeværelset med bruseniche og gulvvarme. Endelig har bryggerset egen indgang, og for ekstra plads og muligheder kan garagen udforskes.

Haven er meget flot anlagt med en skøn stemning til følge, og så vender arealet mod syd, så der er virkelig mange solskinstimer i vente. Der er et bredt terrassemiljø og et pænt stykke plæne. Foran huset er der flisebelagt med indkørsel til garagen.

Ejendommen ligger trygt på den lukkede vej, og stisystemerne giver sikre ruter rundt i nabolaget. Det er inden for halvanden kilometer, at I finder Børnehuset Spentrup, Blicherskolen, indkøb og sportsfaciliteter, mens I har under 150 meter til nærmeste busstoppested. I bil er der et kvarter til spisesteder, kulturliv og butikker i Randers.
Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.