Gimming Kirkevej 19, 8930 Randers NØ

Charmerende bolig med alletiders garage på 45 m2 lige udenfor Randers

Her tilbydes en virkelig charmerende hvidpudset ejendom beliggende i Gimming med godt naboskab, lokale beboerinitiativer i forsamlingshus og kirke og ikke mindst den smukkeste natur lige udenfor døren. Der er kun 2 kilometer til Dronningborg, ligesom både skolebussen og bybussen holder ganske tæt ved ejendommen.

Ejendommen indeholder i stueplan en kombineret lys og moderne entré og bryggers med elementer fra HTH og et flot og rummeligt badeværelse med lyse fliser og muret bruseniche. Et lækkert køkken/alrum i hvid og træ elegant opdelt af en rå murstenssøjle, der på fineste vis afskærmer til stuedelen. Fra køkken/alrummet er der udgang til stor hævet træterrasse, der byder på det flotteste kig ud over markerne. Fra stuen fører en smuk ny og åben trappe op til ejendommens 1. sal, der indeholder et stort repos med ovenlys, der sagtens kan indrettes til kontorplads eller ekstra fjernsynsstue. På 1. salen er der desuden 2 dejlige værelser med synlige bjælker, det ene med walk-in closet og et toilet med elementer fra HTH.

Ejendommen byder også på en skøn stor garage på hele 45 m2 med elport. Garagen har mange anvendelsesmuligheder til både kreative formål eller fritidsmekanikeren.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.