Selandersvej 11, O. Hornbæk, 8920 Randers NV

Rækkehus i O. Hornbæk

Klik her for en Virtuel fremvisning af boligenDette arkitekttegnede rækkehus ligger som én af de bedst beliggende huse på Selandersvej i det attraktive område i O. Hornbæk, tæt på Fladbro skov og med den skønneste udsigt mod Gudenåen. Her finder I ro og fred, og med et minimalt behov for pasning og vedligeholdelse, er der rig mulighed for at bruge tiden på skønne gåture på diget og pleje egne interesser. De velplejede fællesområder sikrer behagelig afstand mellem husene, og dermed og privathed.

Boligen er opført som et ASM rækkehus i de bedste kvalitetsmaterialer og boligarealet er rummeligt og veldisponeret.

Der er følgende indretning: entre med klinkegulv, lyst HTH-køkken også med klinkegulv og med åben forbindelse til den dejlige stue med den skønneste udsigt og med udgang til den sydvestvendte have. Der er et stort værelse ligeledes med skønudsigt, soveværelse med skabsvæg samt et mindre værelse. En yderst elegant gulvbelægning i stuer og værelser sikrer en fin harmoni gennem huset. Der er endvidere et velholdt badeværelse med bruseniche og fint skabsarrangement.

Til ejendommen hører en carport samt udhus. Haven er anlagt med flisebelægning, der gør den er yderst overkommelig at passe.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Selandersvej 11.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.