Egholmsvej 25, 8930 Randers NØ

Klassisk villa i DronningborgVi er stolte over at kunne byde velkommen til denne smukke klassiske villa, der ligger attraktivt på Egholmsvej med en smuk udsigt til Dronningborg Kirke i det nære og Tjærby i horisonten.
Villaen er en klassisk murermestervilla, der fordeler sig på 3 plan, og via den smukke trappe op til huset, bydes i velkommen til den elegangte hall med det originale terrazzogulv og den svungne trappe til 1 sal.
Fra hallén er der adgang til et stort spisekøkken og til de to helt vidunderlige
stuer med buet karnap, flotte plankegulve og elegante stuklofter. Brændeovnen står centralt placeret og understreger den helt særligt stemning her.
Fra stuerne er der adgang via elegante fyldningsdøre til en tidligere vinterstue, der i øjeblikket anvendes til soveværelse. Her kunne der også indrettes et bibliotek, orangeri eller måske galleri.

Førstesalen byder på 3 dejlige værelser, hvor 2 af dem har gode indbyggede skabe samt et flot badeværelse med badekar. Fra det største af værelserne er der udgang til en skøn vestvendt altan, hvor sommeren kan nydes med udsigt udover haven og de andre villaer i kvarteret. Villaens kælder er velindrettet og yderst anvendeligt med et lyst klinkegulv. Kælderen byder på endnu et badeværelse, et vaskerum samt 3 disponible rum og et værksted. Den gamle opvoksede have er som en oase, hvor man I kan bevæge jer rundt i de rum, der er dannet mellem de gamle frugttræer, bål-pladsen, stenbordet og de hyggelige terrasser. Til ejendommen er der der et brugbart udhus og en god garage.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.