Tjærbyvej 46, 8930 Randers NØ

Smuk renoveret klassisk villa

Vi er stolte over at kunne byde velkommen til denne smukke klassiske villa, som ligger i det skønne Dronningborg. Her er I både tæt på byen, men I kan hver eneste dag nyde det rolige kvarter, hvor der kun er 10 minutters gang til Randers Fjord.
Villaen fremstår særdeles velholdt og eksklusiv i sit udtryk med bl.a. kobber inddækninger og tagrender, sortglaseret tegltag, smedjejerns låger og gelændre og sprossede vinduer, der på fineste vis understreger den klassiske byggestil. Med den flotte, lange indkørsel, ligger villaen godt trukket tilbage fra vejen, og orientere sig mod grønne områder og den korte afstand til Randers fjord.
Villaen fordeler sig på 2 plan. I stueplan bydes I velkommen til husets entré, hvor der er plads til den væsentligste opbevaring samt adgang til et toilet og et badeværelse. Videre herfra føres man ud i hallén med smuk svungen trappe til 1. sal. Et skridt igennem hallén bringer jer ind i de smukke lyse stuer, hvor boligens charme i den grad kommer til udtryk via de mange detaljer. Her er 3 elegante stuer en suite, samt et værelse med fransk dør, så lyset bringes ind. I åben forbindelse med stuerne, finder vi også køkkenet som er udført i hvide tidsløse materialer.
På 1. salen møder I respos med udgang til hyggelig vestvendt tagterrasse. 2 rummelige værelser samt et stort soveværelse med udgang til stor sydvendt tagterrasse. Begge terrasser har et dejligt kig ud over området og ned mod Randers Fjord.
Villaen ligger i en skøn have med gamle frugttræer, bålplads og dejlige terrasseanlæg. Bag huset er der værksted, med god plads til hobbyaktiviteter, her er separat vaskehus, samt overdækket terrasse.
Kontakt os på 8710 4100 for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.