Snerlevej 23, 2. tv., 8930 Randers NØ

Lys og moderne lejlighed

https://my.matterport.com/show/?m=KEnRxVat4xD

Denne lækre lejlighed er flot moderniseret, og står helt indflytningsklar til dig, der gerne vil bo godt i et roligt kvarter, centralt i byen. Her bor du tæt på alt og med gode handlemuligheder og busstop, og der er blot 20 minutters gang til midtbyen. Fra lejlighedens stue er der en dejlig udsigt over området, og gennem de store vinduer strømmer der masser af lys ind. En stol ved den franske altan kan sikre dig en god plads i solen.
Lejligheden ligger i velholdt ejendom og der er en velfungerende ejerforening med gode fællesfaciliteter og et godt naboskab.
Lejligheden er indrettet med entre, et elegant KVIK-køkken, med god skabsplads og en skøn lys vinkelstue med fransk altan og flot parketgulv og med god plads til både spisebord og sofaarrangementet. Der er endvidere et lækkert badeværelse fra 2010/2011 med bruseniche og stort soveværelse hvor der er mulighed for at indrette en hjemmearbejdsplads.
Med adresse på Snerlevej bor man behageligt tilbagetrukket fra byens støj, men stadig i overkommelig afstand af de mange tilbud i centrum. Gåturen tager blot 20 minutter, og i nærheden finder man også flere supermarkeder, takeaway-steder og andet, ligesom der er cirka 150 meter til nærmeste busstoppested.
En lys og lækker lejlighed, der er lige til at flytte ind
https://my.matterport.com/show/?m=KEnRxVat4xD

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.