Schubertsvej 17, 8920 Randers NV

Udsigtsvilla i Over Hornbæk

På én af de allerbedste beliggenheder i Over Hornbæk og med en storslået udsigt, byder vi velkommen til Schubertsvej 17.
Udefra gør boligen ikke meget væsen af sig - det er fra det øjeblik, man træder indenfor, man ser, hvor fantastisk og ganske særlig, denne bolig og beliggenheden er.
Boligen blev opført i 2007 som et af Enghusene, og efter nuværende ejer flyttede ind, er køkken renoveret og bad udskiftet, og en generel opgradering har fundet sted.
Der er følgende indretning: entre med ovenlys og elegant gråt klinkegulv, fantastisk køkken/alrum og stue i ét, hvorfra den storslåede udsigt kan nydes. Lyset strømmer ind gennem de mange vinduer, og fra dette rum kan I opleve de smukkeste solnedgange og råvildt på de omkringliggende marker.
Køkkenet er et kvalitetskøkken fra Hanstholm Køkken med elegant Corian bordplade.
Der er endvidere et lækkert badeværelse med bruseniche og ligeledes Corian bordplade og vola-armaturer, soveværelse, stort værelse med skabsvæg samt et mindre værelse. Der er bryggers med samme klinkegulv som gang og badeværelse. Der er gulvvarme i hele boligen.
Udenfor er der skønne terrasser med panoramaudsigt og der er tillige stor carport og fine redskabsrum.

Boligen er det optimale valg til køber, der ønsker en moderne og tidløs bolig med den allerbedste beliggenhed, og hvor der er et minimalt krav til vedligeholdelse ude såvel som inde.

Ring 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.