Frugthaven 2, Albæk, 8930 Randers NØ

Naturskøn beliggenhed
En hyggelig og naturskøn køretur langs de smukke naturområder ved Randers Fjord giver adgang til denne skønne villa på Frugthaven 2 i Albæk. Villaen er beliggende på en af Albæks højeste punkter, hvorfra man har her et fantastisk kig nedover området, de åbne marker, Randers fjord og de naturskønne områder, hvor en skøn gåtur kan nydes. Huset ligger på en hyggelig snoet vej, hvor man har et godt naboskab og en god grundejerforening hvor der ofte holdes fællesarrangementer og et par årlige havedage. Villaen ligger dejlig ugenert og blot 3 km fra Harridslev, hvor skole, indkøb og daginstitution kan nås.
Huset er opført i 2001 i vedligeholdelsesfrie materialer og fremstår yderst velholdt. En tur indenfor byder på 166 gode boligkvadratmeter, hvor man via hovedindgangen kommer ind i en entré med adgang til bryggers med vaskefaciliteter. Herfra inviteres I ind i villaens hjerterum, hvor køkken, alrum og stue på fineste vis smelter sammen kun adskilt af dobbelt franske dør som skaber en hyggelig åben forbindelse mellem rummene. Fra de store vinduespartier som går igen igennem køkken, alrum og stue kommer den skønne udsigt til sin magt og som mest af alt minder om et idyllisk maleri lige uden for dit vindue. Ydermere finder vi 3 gode regulære værelser og 2 badeværelser, hvoraf det ene både har brucheniche og karbad.
Udenfor er der masser af plads til i den unikke 100 kvadratmeter store garage hvor hele 3 biler kan køres ind. Her findes også et stort disponibelt rum, som kan bruges til værksted eller andet. Der er lagt fliser rundt om hele huset og i den nydelige forhave langs den bredde indkørsel er der en flot græsbelægning.
En villa med en super naturskøn udsigt samt beliggenhed som skal opleves i virkeligheden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.