Snerlevej 12, Stevnstrup, 8870 Langå

GIV ET BUDI dejlige Stevnstrup for enden af en lukket villavej, byder vi velkommen til Snerlevej 12, hvor I er omgivet af skøn natur og tilmed kun et "stenkast" fra skolen.
Villaen er opført i røde sten og har integreret carport og redskabsrum. Rundt om huset finder vi en skøn privat terrasse, som gør det nemt at flytte med solen rundt og nyde sin morgenkaffe eller et godt glas vin i solens behagelige stråler.
Villaen byder på 204 m2 bolig og byder på masser af plads for den unge børnefamilie. Ved opførelsen er der lagt vægt på gode tidløse kvalitetsmaterialer og en høj grad af funktionalitet. Via entréen er der adgang til fordelingsgangen, som giver adgang til et godt og funktionelt bryggers, et skønt nedsænket viktualierum/"vinkælder", 3 skønne børneværelser, samt et stort badeværelse til børneafdelingen. Ydermere er der et ekstra værelse, der også kan anvendes til kontor. Der hersker ingen tvivl om, hvor huset hjerte og samlingssted er. Det store køkkenalrum med et flot hvidt køkken og masser af plads til spisende gæster eller andre hyggelige sammenkomster, smelter på fineste vis sammen med stuen hvor der også er oceaner af plads. Her kan aftenener nydes fuldt ud med benene oppe i en stor flyder af en sofa og masser af plads til det store TV er her også. I forbindelse hermed er voksenafdelingen med et rummeligt soveværelse med et walk-In og et stort badeværelse med både spabad og bruseniche.

Vi er vilde med denne skønne villa - og med Stevnstrup - Det er vi sikre på, I også bliver

Velkommen hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.