Ferskenvej 26, 8920 Randers NV

Masser af muligheder for familien

For enden af en blind vej i Randers møder I denne villa med gode muligheder for den store familie. I kan blandt andet se frem til fem værelser og skønne opholdsmiljøer såsom den ekstra stue på første sal, der er perfekt til gaming og hygge. Ude venter en stor have, og så er der også en garage, en carport og et værksted.

I bosætter jer i et stille område med Vestervangsskolen, Helsted Børnehus og indkøbsmuligheder inden for en radius af én kilometer. Området byder også på en masse natur til dejlige gå- eller løbeture på stierne. Ligger arbejdspladsen længere væk, er der desuden nem adgang til motorvejen.

Villaen har i 2019 fået installeret en varmepumpe og et blødgøringsanlæg, og derudover får I glæde af en velindrettet planløsning. Ét af samlingsstederne udfolder sig i den indbydende stue med parketgulv, hvor dagslyset strømmer ind fra syd og øst. Her er også en brændeovn og direkte udgang til den solrige terrasse. Hverdagsmåltiderne kan nydes i det rummelige vinkelkøkken med gulvvarme og et praktisk bryggers i forlængelse, der er ideelt til børnenes våde gummistøvler og flyverdragter. Badeværelset og gæstetoilettet forkæler med gulvvarme, og så har I tre værelser i stueplan. Elsker børnene at game med vennerne, er den store stue på første sal oplagt til dette formål, og med to værelser egner etagen sig perfekt til teenagerne.

Plads får I også masser af udenfor i haven med gode rammer til alt fra leg på græsplænen til afslapning sammen med familien på terrassen. Hobbyprojekterne tager form i værkstedet, og så kan det nævnes, at der i garagen er forberedt til elbil.

Ring til os på 8710 4100 for en fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.