Demstrupvej 4, 8930 Randers NØ

Velholdt udsigtsvilla i Dronningborg

Denne nydelige og yderst velholdte etplans villa ligger højt placeret i Dronningborg med flot udsyn over Randers Fjord og det grønne landskab bagved. Her er I tæt på alle hverdagens fornødenheder såsom skole, børnehave, fritidsaktiviteter, natur, indkøb og Randers midtby og Sporbyen kan endvidere nås på kort tid.

Huset er godt indrettet og henvender sig til mange aldersgrupper og behov. Huset består af 126 gode boligkvadratmeter og fordeler sig på 2 entréer - begge med let adgang til et separat bryggers med masser af plads til vaskemaskine, tørretumbler, den store kummefryser og skabe. Endvidere indeholder huset et stilrent og rummeligt køkken med spiseplads, en stor stue med plads til både sofa - og spisearrangement, hvor de store vinduespartier lukker dejlig lys og udsigt ind, et elegant badeværelse, samt en gang med skabsvæg som fører til 2 værelser og et soveværelse. I stuen og gangen er der et smukt originalt egeparketgulv.

Haven fremstår flot og i en stand som man sjældent ser og med en fantastisk beplantning og skønne overdækkede terrasser, hvor familien kan samles og hvor I kan nyde den fantastiske udsigt uanset vejr og vind. Der er øvrige terrasser og hyggekroge, hvor I kan nyde udelivet, når vejret tilllader det.

Huset byder endvidere på et elegant overdækket indgangsparti med elegant belysning, hvor der er god plads til bilen, og hvor man kan komme ud af bilen med dagens indkøb i ly for vejr og vind. Der er yderligere en carport med buet tag samt fint disponibelt rum til haveredskaber og andet opbevaring.

Kontakt os på 8710 4100 for en fremvisning eller på www.hellegade.dk
Vi glæder os til at høre fra jer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.