Tinghøjvej 8, Råsted, 8920 Randers NV

Flot rødstensvilla med tag fra 2015

Kun få minutters kørsel fra Helsted og Vestervangsskolen i Randers NV ligger denne velholdte rødstensvilla på Tinghøjvej 8 i Råsted.
Råsted er et hyggeligt mindre lokalsamfund, der geografisk næsten smelter sammen med Randers.
Villaen, der er opført i 1939, er i tre plan, med 144 m2 fordelt på 2 plan og tilmed er der en god og anvendelig kælder på 80 m2. Nuværende ejer har i 2015 pålagt nyt tag.
Vi byder jer velkommen indenfor til stort vindfang. hvor der er masser af plads til overtøj og sko, hall, dejligt køkken med hvide elementer og åben forbindelse til alrummet, hvor der er masser af plads omkring spisebordet til både familie og gæster. Fra alrummet er der udgang til en skøn sydvestvendt træterrasse via to dobbeltdøre, og her kan I sidde og nyde solen mens børnene leger i haven.
Fra alrummet er der smukke hvide fyldningsdøre, der åbner op til en dejlig lys opholdsstue med flotte trægulve og brændeovn, der nok skal sørge for den varme stemning. Fra opholdsstuen er der adgang til yderligere en stue eller kontor via smukke gamle fyldningsdøre med facetslebet glas.
1. salen er indrettet med stort soveværelse med skabe, to dejlige børneværelser og et stort badeværelse med både badekar og bruseniche.
Kælderen er indrettet med vaskerum, viktualierum, to store disponible rum samt to mindre disponible rum og toilet.
Villaen er omkranset af en nem og overkommelig have hvor der også er plads til trampolinen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.