Infanterivej 30, 1. 18., 8930 Randers NØ

Fantastisk flot lejlighed med altan klar til indflytningVi er stolte over at kunne byde velkommen til denne skønne (oprindeligt 3 værelses) lejlighed med altan, hvor du straks overvældes af den lækre stil og samtidig hyggelige atmosfære med det samme, du træder indenfor døren.

Lejligheden fremstår totalrenoveret og byder blandt andet på et flot hvidt elementkøkken med masser af skabs- og skuffeplads. Køkkenet er i åben forbindelse mod stuen og der er en elegant ensartet gulvbelægning i køkken, gang, stue, soveværelse og walk-in, der giver en rar rumfornemmelse og et harmonisk udtryk.

Herudover byder lejligheden på en dejlig lys stue, hvor et tidligere værelse er tillagt, så der nu er maser af plads til spisebordet. Fra stuen er der udgang til en dejlig overdækket altan. Der er et veludnyttet badeværelse med bruseniche og væghængt toilet, soveværelse samt walk-in/disponibelt rum.

Her kan du virkelig fornemme at lejligheden er moderniseret og helt indflytningsklar. Vi glæder os til at vise dig den.

Der er rigtig gode parkeringsforhold lige udenfor døren, og der er brugsret til kælderrum, cykelkælder mv.

Lejligheden ligger helt centralt for pendleren, der skal hurtigt på motorvejen og der er masser af dagligvarebutikker i nærområdet.

Ring til os allerede i dag på 8710 4100 eller book en fremvisning på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.