Hobrovej 118, 2. tv., 8920 Randers NV

Flot moderniseret 3 værelses lejlighed med altan

Er dit store ønske at flytte ind i en flot moderniseret lejlighed med masser af lys, et stort åbent køkken/alrum og en skøn sydvendt altan, ja så behøver du ikke lede længere.
Her får du nemlig alle ønskerne opfyldt. Vi byder velkommen til denne moderne og velindrettede 3-værelses lejlighed, som er blevet fuldstændig renoveret i 2015 med nyt badeværelse med bruseniche og vaskesøjle, lækkert hvidt køkken i åben forbindelse med stuen, nye gulve og fuldspartlede vægge med filt, der er udskiftet døre og isat stort lækre vinduesparti fra gulv til loft, der inviterer hele altanen ind som et skønt uderum i forlængelse af stuen.
Vi byder dig velkommen til Hobrovej 118, 2. tv, Randers NV, der er indrettet med en god entre med skabsvæg og med en elegant glas-fyldningsdør til stuen. Der er lækkert køkken/alrum med hvide elementer og åben forbindelse til opholdsstuen, hvorfra der er udgang til den skønne sydvendte altan med redskabsrum. Der er endvidere et lækkert badeværelse, soveværelse samt et dejligt værelse.
Der er ensartet gulvbelægning, der skaber et elegant og harmonisk udtryk.
Lejligheden er en del af en yderst velfungerende ejerforening med flotte og velholdte fællesarealer. Der er gode parkeringsforhold lige udenfor døren og der er kode til opgangen. Der er brugsret til kælderrum.
Ring 8710 4100 for fremvisning eller book på

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.