Borup Alle 37, 8920 Randers NV

Villa i Helsted med 2 badeværelser og 4 store soverum

Vi byder velkommen til denne flotte 1-planvilla i Helsted.

Villaen er højtbeliggende, så der er en fin udsigt over området, og her er alt hvad familien behøver af indkøbsmuligheder, skole og børnepasning i nærområdet.

Villaen er opdateret og moderniseret, så man kan flytte lige ind. Ønsker I et nyt køkken, er der alle tiders mulighed for at sammenlægge det med alrummet, så der bliver et skønt køkken/alrum.
Der er adgang via en bred indkørsel med en god stor og bred muret garage med elport og værkstedsrum. Garagen har en god højde, så større biler kan køre ind.

Indenfor byder en lys entré og fordelingsgang velkommen. Der er et funktionelt og moderniseret bryggers med egen indgang, køkken/alrum med lyse elementer og 2 lækre badeværelser. Det ene badeværelse er fra 2018/2019 med klinkegulv med gulvvarme og badekar, det andet er moderniseret tidligere og ligeledes med klinkegulv med gulvvarme og bruseniche.

Fra køkken/alrum er der dobbeltdøre ind til en særdeles rummelig stue med brændeovn og derfra videre adgang til et stort multirum, der kan anvendes til den mindre selvstændige erhvervsdrivende (ingeniør, psykolog, revisor mm) som kontorfaciliteter, behandlerrum eller måske som legerum for dagpleje. Fra både stue og multirum er der udgang til terrassemiljø, og store vinduespartier med lavenergi sikrer et skønt lysindfald.

Villaen indeholder endvidere et stort forældresoveværelse med egen udgang til terrassen og 3 store værelser.

Haven er anlagt så den er nem at holde og fint lukket af for børnene. Der er skønne terrasser og hyggekroge, så der altid kan findes en plads i solen og i læ.

Ring til os på 8710 4100 og aftal tid for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.