Lille Kirkestræde 1, 1. th., 8900 Randers C

Spændende lejlighed i Midtbyen med altan og adgang til gårdhave

Skal hus og have skiftes ud med en skøn lejlighed i hjertet af Randers, så kan denne herlige lejlighed være et oplagt valg for jer.

Her behøver I nemlig ikke at gå på kompromis med udelivet, for der er både stor sydvestvendt altan og brugsret til god gårdhave. Her kan I nyde solen og udelivets glæder, uden det kræver megen pasning.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor i lejligheden i Lille Kirkestræde, der straks I kommer ind åbner op for skønne rum og god plads.

Fra entreen, kommer I ind i det skønne køkken/alrum med flotte hvide elementer og synlige bjælker. De synlige bjælker går igen i hele lejligheden, hvilket skaber en skøn stemning. I køkken/alrummet er der masser af plads til familiens sammenkomster.

Fra køkken/alrummet ledes I videre ind i den store lyse stue og herfra er der udgang til skøn terrasse. I lejlighedens stueplan er der endvidere badeværelse med rustikke vægge og bruseniche, soveværelse og et funktionelt vaskerum.
1. salen er indrettet med to dejlige værelser og et stort repos/stueområde, hvor der for eksempel kan etableres en lille tv.stue. På hele etagen er der flotte trægulve.

Til lejligheden er også brugsret til cykelkælder og containerrum. Der er dørtelefon og det er tilladt at holde husdyr i lejligheden.

Ring til os allerede i dag på 8710 4100 for fremvisning eller book på www. hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.