Kobbervej 6, Over Hornbæk, 8920 Randers NV

Lækkert rækkehus med privat gårdhave i Over Hornbæk.

Skal der være mere tid til jer selv end til vedligeholdelse af hus og have, så kan drømmen gå i opfyldelse lige her.

Vi byder velkommen til Kobbervej 6 i Over Hornbæk - et skønt rækkehus, hvor alt er gennemført i de bedste materialer og med et minimum af krav til vedligeholdelse.

Nuværende ejer har tilvalgt særlige gode løsninger, med blandt andet BWT-anlæg, gipslofter i køkken/alrum og stue, og har etableret skønne gårdhavemiljøer både mod øst og vest. Der er gulvvarme overalt og genvex-anlæg, der kan styre med App.

Boligen er indrettet med en lys entre med klinkegulv og via et lækkert bryggers, er der adgang til gæstetoilet. Fra entreen kommer man ind i det skønne køkken/alrum med AUBO elementer, og her ses hvor klinkegulvet elegant afgrænses til parketgulvet i alrummet. En flot New Yorker væg giver alrummet et rustikt og raffineret udtryk samtidig med, at der opdeles til en hyggelig fjernsynsstue (eller ekstra værelse). Fra alrummet er der stort glasparti og udgang til sydvestvendt gårdhavemiljø med fliseblægning og plantekummer i lærketræ.

Der er endvidere et stort soveværelse, lækkert badeværelse med meget stor bruseniche og et værelse, der i øjeblikket er indrettet som walk-in med to store skabsvægge.

Udenfor boligen er der carport, så bilen nemt kan parkeres og der er er i forbindelse med indgangen til boligen skabt den skønneste træterrasse, hvor man kan sidde helt ugeneret og nyde udelivet. Der er redskabsrum i forbindelse med terrasse og carport.

Kontakt os for en fremvisning på 8710 4100 eller www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.