Bragesvej 11, 8981 Spentrup

Velholdt villa med 5 værelser og en rigtig god planløsning

I et skønt villakvarter på en stille vej i Spentrup, finder I denne velholdte familievilla, der har masser af muligheder for familien, der har brug for god plads. Villaen kan nemlig byde på hele 5 værelser, to skønne stuer og en skøn opvokset have, hvor børnene trygt kan lege, mens mor og far hygger sig på terrassen.
Spentrup er en aktiv by med masser af muligheder og tilbud for familien. Der er en god folkeskole, fine pasningsmuligheder for de mindre børn og et rigt udbud af sportsaktiviteter. Der udover er der den lokale SuperBrugsen og Netto og lokal Sparekasse.
Der er følgende indretning: entre, velholdt Invita-køkken med god bord- og skabsplads og plads til spisebordet, stue med klinkegulv og brændeovn og yderligere en indretningsvenlig stue med store vinduer, hvor et pragtfuld lys kan strømme ind.
Villaen rummer endvidere et dejligt stort soveværelse med flot skabsvæg og 4 dejlige værelser, med forskellige indretningsmuligheder, lækkert badeværelse fra 2000 med bruseniche og klinkegulv med gulvvarme samt gæstetoilet med oprindelige fliser i en elegant og autentisk lyseblå nuance. Der er endvidere et funktionelt bryggers med udgang til haven.
Villaen byder også på en skøn udestue, der forlænger udesæsonen, et flot anlagt fliseterrasse og den skønneste have, hvor der er masser af plads til at boltre sig på. Der er carport og redskabsrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.