Bymarksvej 4, Over Fussing, 8920 Randers NV

Smuk rødstensvilla med udsigt til Fussingø

De naturskønne omgivelser, udsigten til Fussinge Sø og den herskabelige stil kombineret med en moderne indretning er blot noget af det, der bidrager til den helt særlige atmosfære, som hersker i denne charmerende rødstenejendom. I får med andre ord chancen for at blive de næste ejere af et virkelig smukt hjem med hele 305 m2, der suppleres af det store, istandsatte anneks med et væld af anvendelsesmuligheder. Velkommen til.

Beliggenheden i Over Fussing cirka otte kilometer fra Randers udmærker sig først og fremmest ved de naturrige omgivelser med åbne marker samt nærheden til Fussinge Sø, som I kan nyde udsigten til fra hjemmet. Derudover er der kort afstand til hverdagens fornødenheder, og i en radius af knap halvanden kilometer finder I Bjerregrav Skole, daginstitution, idrætshal og indkøb, mens bussen kører to minutters gang fra adressen. Endelig tager det ti minutter bag rattet til Randers centrum.

Ejendommen fra 1930 ligger på en lille, lukket grusvej, og I ankommer som det første til den flotte gårdsplads med en hyggelig terrasse, som ligger mellem huset i halvandet plan og annekset. Flere af de oprindelige detaljer er bevaret udvendigt på begge bygninger, som blev omfattende renoveret i 2017.

Samme indbydende stil fortsætter indenfor, hvor I også straks vil bemærke det fantastiske lysindfald gennem de hvide dannebrogsvinduer. I kan se frem til tre sammenhængende stuer og et køkken-alrum, hvor I får skønne rammer om samværet.

Endvidere rummer stueplanet to værelser, et bryggers og et lækkert badeværelse med både en bruseniche og et luksuriøst spabad. Hertil kommer en stue, et badeværelse med et fritstående badekar og fire værelser på førstesalen, hvorfra udsigten naturligvis kommer til sin fulde ret.

Herligheden fuldendes af annekset med et værksted og en garage, mens det store rum kan bruges til alt fra gårdbutik, behandlerrum, festlokale eller atelier.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.