Schubertsvej 12, 8920 Randers NV

Nordisk og elegant stil

Arkitekten, der førte pennen i 2007, har formået at forene nordisk elegance og det funktionelle i denne bolig, der byder jer på den smukkeste udsigt over naturområderne og I kan glæde jer til mageløse solnedgange - hele året rundt.
Beliggenheden må også betegnes som helt i top, da boligen her ligger med de bedste vilkår for sol og lysindfald. Allerede i vintermånederne kan solen skinne gavmildt på terrassen ude foran køkken/alrummet.
Boligen ligger i det attraktive Over Hornbæk, og jeres hverdagskomfort er tilgodeset med korte afstande til både skole, indkøb og E45. Samtidig er I meget tæt på Klatreskoven og Fladbroskoven med så og cykelruter langs Gudenåen. Er I golfspillere, ja så kan I nyde lyden af udslaget på hul 10 for Randers Golfklub ligger få minutters gang fra boligen.
Sælger har netop nu bekostet ændring af varmekilden, så der indenfor de kommende måneder indlægges fjernvarme til ejendommen.
Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor til denne velholdte bolig, der er indrettet med entre og køkken/alrum med Hanstholm-elementer. Fra alrummet kan I træde direkte ud på den sydvestvendte terrasse, og nyde solen og udsigten. Fra køkkenet er der udgang til et funktionelt bryggers.
Stueplan indeholder endvidere to dejlige værelser samt badeværelse.
1. salen er indrettet med en fantastisk udsigtsstue, hvor der er direkte udgang til den store tagterrasse, hvor der er plads til at familie og gæster kan samles. Der er endvidere et dejligt masterbedroom med ugeneret udsigt, og hvor der ikke er indkig fra andre boliger. Sluttelig er der stort badeværelse med det samme elegante materialevalg som badeværelset i stueplan.
Der er gulvvarme overalt - snarligt med fjernvarme som energiforsyning.
Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.