Modesvej 17, 8981 Spentrup

Villa med super god indretning og genvex-anlæg

Med den bedste beliggenhed for enden af en lukket villavej byder vi velkommen til denne flotte og velholdte villa på Modesvej 17, hvor børnefamilien kan få opfyldt alle ønsker om fred, ro og tryghed for børnene.

Boligen, der er opført i 1979/1980 af nuværende ejer, byder på en virkelig god planløsning, hvor der er mulighed for at etablere børne- og voksen afdeling. Ejer har tillige sørget for at vedligeholde og modernisere boligen på fineste vis, blandt andet med genvex-anlæg.

Der er følgende indretning: vindfang og dejlig rummelig entre, skønt køkken/alrum fra Vordingborg med lyse elementer og masser af skuffe- og skabsplads. Fra køkkenet kommer man videre ind i den store lyse stue, hvor der er masser af plads til familien. Fra stuen er der adgang til en skøn overdækket terrasse og til den skønne ugenerte have, som er et helt kapitel for sig. Videre i boligen får I soveværelse og tre dejlige børneværelser, hvoraf det ene i dag benyttes som en hyggelig tv-stue. Der er et lækkert badeværelse med lyse fliser og bruseniche samt et fint gæstetoilet. Der er et stort bryggers, og herfra er der udgang til en skøn gårdhave, og til garagen og haven.
Udearealerne er velholdt i en særlig grad og samtidig er haven anlagt så I kan dyrke jeres egne afgrøder i drivhuset og urtehaven, men I kan også slappe af på den store græsplæne, der omkranser boligen.´
Herudover er der en stor garage med tilhørende værkstedsrum.

Velkommen til Modesvej 17 - vi glæder os til at fremvise boligen for jer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.