Nordstjernen 10, 8920 Randers NV

For enden af en lukket vej i det populære Helsted nær grønne områder ligger denne indflytningsklare etplansvilla, som er løbende renoveret. Her venter 162 veldisponerede kvadratmeter bestående af en stor stue, et køkken-alrum, fire værelser, et badeværelse, et toilet og et bryggers. Dertil kommer en god garage med værksted samt et skønt gårdmiljø og en mindre have.

Beliggenheden på den rolige villavej er rigtig god, og I får mulighed for at benytte jer af de flotte naturområder med gå- og cykelruter lige i nærheden. Inden for en radius af knap én kilometer finder I daginstitution, indkøb og busstoppested, mens Vestervangsskolen nås i løbet af ti minutter på cykel. Derudover kan I cykle ad stierne til Randers Station og centrums rige udvalg af butikker og spisesteder.

Den fuldmurede villa fra 1988 har fået skiftet alle vinduer løbende siden 2010. Indenfor er der ligeledes moderniseret flere steder, og både badeværelset og gæstetoilettet er blevet renoveret i 2021.

Familielivet får optimale betingelser indendøre, hvor den store stue uden gennemgang indbyder til hyggelige stunder i sofasektionen ved pejsen. I kan også samles i køkken-alrummet med et velholdt køkken, der er udført med hvide, udskårne fronter toppet af en tyk teaktræsbordplade. Fra begge opholdsrum er der udgang til gårdhaven.

Videre venter jer et rummeligt soveværelse med indbygget skab, mens børnene kan finde sig til rette i de tre øvrige værelser. Badeværelset er elegant indrettet med hvidt inventar fra Svane, et toilet med touchfree skyl og to brusere i den glasafskærmede bruseniche. Samme stil går igen på gæstetoilettet, og til slut kan I se frem til bryggerset med egen indgang.

Om sommeren kan I tilbringe tiden i den dejlige gårdhave med god plads til havemøbler og blomsterkrukker.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.