Skanse Alle 20, 8940 Randers SV

Smuk, klassisk villa på en stille villavej i Vorup

For enden af en lukket vej i Randers-bydelen Vorup møder I denne charmerende og velholdte villa, som nu kan blive jeres næste hjem. Her kan I se frem til en god planløsning fordelt over halvandet plan bestående af to stuer, et spisekøkken, tre værelser og et badeværelse. Dertil kommer en kælder på 62 m2, en muret garage og ikke mindst den spændende have i flere niveauer. Velkommen til.

Beliggenheden egner sig perfekt til jer, der drømmer om at bo i et roligt og lukket villakvarter tæt på alle hverdagens gøremål og med kort afstand til byen. Inden for en radius af lidt over én kilometer finder I Kristrup Skole, daginstitution, indkøb og busstoppested. Derudover tager det et kvarter på cyklen til Randers Station og centrums rige udvalg af butikker og spisesteder.

Villaen fra 1953 er opført i en klassisk murermesterstil med en rød murstensfacade, hvidrammede vinduer og et rødt tegltag. Garagen er desuden integreret i boligen.

Familielivet får optimale betingelser indendøre, hvor de to store stuer adskilt af franske døre indbyder til hyggelige stunder i sofagruppen og rundt om spisebordet. I kan også samles om måltiderne i køkkenet, som er pænt udført med hvide fronter.

På første sal udfolder sig en velindrettet soveafdeling, som rummer tre værelser og et badeværelse med en glasafskærmet bruseniche samt et væghængt toilet. Til slut får I ekstra bonuskvadratmeter i kælderen med tre disponible rum, et toilet og et vaskerum.

Om sommeren kan I rykke udenfor i den dejlige have i flere niveauer, som udgør en skøn oase med frodig og varieret beplantning, heriblandt tre æbletræer. Endelig skal I glæde jer til den højtplacerede terrasse med plads til havesættet og krukker med farverige blomster eller friske krydderurter.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.