Mispelvej 28, 8920 Randers NV

Villa i Vestbyen med muligheder for renovering

Netop nu har vi fornøjelsen af at udbyde denne ejendom, som har potentiale til at blive jeres nye drømmehjem. Det giver jer nemlig alle muligheder for at udleve jeres største boligfantasier, da huset er oplagt at totalrenovere. Villaen ligger i Randers ikke langt fra hverdagens bekvemmeligheder, hvilket som bonus giver jer en fordel i en travl hverdag. Velkommen til Mispelvej 28.

Ejendommen fra 1973 er i ét plan og præsenterer sig med hvide mursten og grønmalet træbeklædning på facaden. På siden af huset ses en garage og mulighed for parkering.

Hjemmets samlingspunkt bliver dagligstuen og spisestuen, som ligger i åben forbindelse med hinanden. Her er der rum til at indrette jer med både spiseareal og de blødere møbler, og I kan derfor være sammen på tværs af aktiviteter. Da køkkenet ligger lige ved siden af stuerne, ville det hertil være ideelt at fjerne væggen og dermed skabe et køkken-alrum, som enhver moderne familie længes efter. De tre værelser i huset er i varierende størrelser, og er alle lyse og indbydende, mens badeværelset fremstår funktionelt med badekar. Der er slutteligt et bryggers.

Haven er privat, let at holde og byder på soltimer det meste af dagen. Frokosten kan enten nydes på den overdækkede terrasse eller under åben himmel på fliseterrassen, og hvis I har grønne fingre, kan I gå i krig med de forskellige buske og bede.

I bosætter jer som nævnt tæt på det hele, og I kan derfor sende børnene afsted på cyklen til både skole og idrætsfaciliteter, mens I selv kan slentre ned efter dagligvareindkøb, som ligger under én kilometer fra adressen. Doktorparken kan blive et dejligt åndehul i en travl hverdag, og den befinder sig blot halvanden kilometer væk.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.