Engboulevarden 17, 1. th., 8960 Randers SØ

Lækker lejlighed med køkken/alrum og altan

Vi er stolte over at byde jer velkommen til denne lækre lejlighed, hvor der virkelig er kræset for kvaliteten både materialevalget og i gennemførelsen. Lejligheden lever fuldstændig op til nutidens krav til moderne og stilfuld indretning, og vi er sikre på, I vil nyde at komme hjem til denne skønne bolig hver eneste dag.

Der er følgende indretning: entre med skabsarrangement med skydelåger, elegant køkken/alrum med hvidt Svane-køkken med hvide bordplader, hvor man blandt andet bliver forkælet med masser af skabs- og skuffeplads.

Lejligheden byder endvidere på en stor indretningsvenlig stue med udgang til en dejlig altan, soveværelse med skabsarrangement og lækkert badeværelse med bruseniche og væghængt toilet. På badeværelset er der gulvvarme. Endvidere er der et fint værelse samt et lille bryggers, der er etableret i et tidligere gæstetoilet. Gulve er afslebet og behandlet og de indvendige døre er udskiftet, så lejligheden har et lækkert og harmonisk udtryk.
Lejligheden ligger centralt i Kristrup med dagligvarebutikker, bibliotek, apotek mv. indenfor få minutters gang. I nærområdet møder du også de skønne Romalt Bakker, og Randers centrum ligger ligeledes i gå-afstand.
Ejerforeningen, som denne lejlighed er en del af, er yderst veldrevet og administreret af professionel administrator, og der er velholdte fællesarealer, cykelkælder og brugsret til kælderrum, ligesom der er en stor parkeringsplads lige uden for døren, så det er nemt at finde parkeringsplads, når I kommer hjem.

Ring til os på 8710 4100 for en fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.