Bymarksvej 3, Over Fussing, 8920 Randers NV

Alletiders villa for børnefamilien

Over Fussing og Øster Bjerregrav er et perfekt valg for børnefamilien, der drømmer om de bedste rammer om hverdagen, for her får I et lokalmiljø, der kan lidt af det hele. Alle dagligdagens fornødenheder er inden for nær rækkevidde, og så har I nem adgang til naturen i form af Fussing Sø, Bjerregrav Mose og skoven. Villaen ligger på en lille, hyggelig og lukket villavej og byder blandt andet på tre værelser, et stort køkken, en vinkelstue og en dejlig have med udsigt til markerne.

I bosætter jer i rolige omgivelser, og fra adressen tager det blot fem minutter at cykle til Øster Bjerregrav med Bjerregrav Skole, daginstitution og købmand. Foreningslivet blomstrer i og omkring idrætshallen, hvor I også finder en aktivitetspark, en stor skatepark og skønne rammer til børn i alle aldre. I er ydermere tæt på moseområdet, Bjerregrav Mose, samt Fussing Sø med badebro. Endelig er der nem adgang til offentlig transport og motorvejen mod Aarhus.

Villaen breder sig over ét plan og byder på en veldisponeret planløsning med tre gode værelser, der er samlet i den ene ende af huset. Alle værelserne har faste skabe, og nærved finder I både badeværelset med bruseniche, gæstetoilettet og bryggerset, som har egen indgang. Køkkenet er rummeligt, og da det ligger i delvis åben forbindelse med stuen, kan I let nyde hinandens selskab på tværs af aktiviteter. Stuen er formet i en vinkel og modtager et behageligt lysindfald gennem vinduespartierne.

Udendørs venter en hyggelig have, der grænser ud til de åbne vidder. I får både en vestvendt terrasse samt et stort, overdækket terrassemiljø, der er ideelt til havesæt og grill. På grunden står desuden en carport, et værksted og et skur.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.