Kristrupvej 147, 8960 Randers SØ

Indflytningsklar villa i Kristrup

Denne velholdte og attraktive familievilla ligger i det sydlige Randers, kun få minutters kørsel fra Randers Storcenter, skole og daginstitutioner, ja alle hverdagens aktiviteter kan nås indenfor kort tid. Herfra har I også smukke naturoplevelser i vente i det nærliggende smukke naturområde Romalt Bakker og Kristrup Enge


Villaen er velholdt og klar til indflytning. Indenfor byder boligen på 138 m2 i halvandet plan plus en kælder på 50 m2 - i alt 188 etagemeter. Foruden entré og et badeværelse med bruseniche består stueplanet af et stort opholdsområde med et lækkert køkken, en spisestue og en dagligstue i åben forbindelse. Store vinduespartier bader alle tre rum i naturligt lys, og brændeovnen sørger for en behagelig atmosfære. På første sal finder du soveafdelingen, som rummer to børneværelser samt et lækkert soveværelse med synlige bjælker og i øvrigt masser af plads og egen adgang til en sydvendt altan.

Kælderen byder foruden et vaskerum på disponible rum, hvor du eksempelvis kan indrette værksted. Fra dagligstuen er der direkte adgang til et vestvendt terrassemiljø med en solrig træterrasse og en ugeneret fliseterrasse. Her kan I nyde solrige eftermiddage og hyggelige grillaftener mens børnene trygt kan lege i den lukkede have.
Til villaen hører endvidere en god garage og en overdækket terrasse, hvor vasketøjet kan tørres.
Vi glæder os til at byde jer velkommen på Kristrupvej 147.

Ring til os på 8710 4100 eller book en fremvisning via www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.