Bagervej 2, 8920 Randers NV

Villa med muligheder i Håndværkerkvarteret

I det attraktive håndværkerkvarter byder vi jer velkommen til denne dejlige villa, der ligger lukket vejsystem med Bagervej og Tømrervej. I netop dette område, befinder I jer både helt centralt i forhold til hverdagens aktiviteter, skole, børnepasning, indkøb og sport, men I er også helt tæt på den skønneste natur, hvor smukke grønne områder fører jer til Doktorparken og Oust Mølle.
For enden af Bagervej ligger Vestervangsskolen med de dejlige boldbaner, hvor områdets beboere også ofte færdes, når børnene skal lege og hunden luftes.
Vi byder velkommen til Bagervej 2, hvor I får muligheden for selv at renovere og indrette jer efter jeres egne ønsker. For her af masser af muligheder. Der er en fin entre, stort spisekøkken med lyse elementer, stor vinkelstue med pejs, hvor lyset strømmer ind af de store vinduer. I vinkelstuen er der også plads til spisebordet, og der kan være mulighed for at åbne mere op til køkkenet, hvis I ønsker det.
Der er endvidere et stort soveværelse, der nemt kan opdeles til to store værelser - hver med deres skabsvæg. Der er yderligere et værelse, 2 badeværelser, det ene med kar og bruseniche, det andet med brus. Slutteligt er der et lille fint bryggers.
Haven er et kapitel for sig og har mange fine træer og stauder, dog er haven tilgroet nu, men kan reetableres så der skabes det helt rigtige uderum.
Ring til os for en fremvisning på 8710 4100 eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.