Bækkevej 10, Harridslev, 8930 Randers NØ

Indbydende villa med stor garage og god beliggenhed i Harridslev

Børnefamilien vil stortrives i denne indbydende villa, der ligger på et lukket vænge i Harridslev med udsigt til det grønne og adgang til det naturskønne stisystem. Boligen breder sig over ét plan og byder på en veldisponeret planløsning i form af tre værelser, et badeværelse, et bryggers, et køkken og en stue. Glæd jer også til at nyde den store, solrige have.

Ejendommen er moderniseret i 2022 med nyt køkken inklusiv hårde hvidevarer samt udskiftning af samtlige gulve, toilettet og blandingsbatterierne. Garagen er ligeledes renoveret og ekstra isoleret, ligesom der er monteret en ny aluport.

Boligen er centreret omkring køkkenet, der fremstår med moderne, grå skabselementer, en ovn i en ergonomisk højde og integreret loftbelysning. Herfra ledes I videre ind i stuen, hvor dagslyset får frit spil gennem vinduerne mod syd og vest. Det bliver en sand fornøjelse at indrette spisebordet og sofagruppen, og om sommeren tilgår I haven på et splitsekund via terrassedøren. Boligen indeholder også tre gode værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til badeværelset. Dertil kommer et bryggers, som har egen indgang.

Hvad end I opholder jer inde eller ude, har I en dejlig udsigt til de grønne omgivelser. Den store terrasse indbyder til mange timer under solens stråler, mens haven kan forvandles til et sandt legeparadis med trampolin, gynger og fodboldmål.

I bosætter jer i et populært kvarter, hvor børnefamilier trives. Skolebørnene sendes trygt af sted mod Korshøjskolen via et stisystem, ligesom de små hurtigt afleveres i daginstitutionen til fods. I er også tæt på indkøb og idrætsfaciliteter, og endelig er der gode muligheder for gåture lige uden for døren.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.