Lille Kirkestræde 1, 2., 8900 Randers C

Charmerende og unik lejlighed i midten af Randers

Helt centralt i Randers og med udsigt til den smukke Sct. Mortens kirke ligger denne fortrinlige og særegne lejlighed, der ikke alene præsenterer sig med en veldisponeret planløsning fordelt over to etager, men som tillige byder på et sandt væld af flotte detaljer. Velkommen til.

Adressen hedder Lille Kirkestræde 1, og fra jeres fremtidige bopæl kommer hverdagen let til at gå op i en højere enhed. Alt, hvad hjertet måtte begære, finder I i gåafstand fra hoveddøren. Det inkluderer byens rige handelsliv og masser af kultur, men også mere praktiske gøremål såsom skole, pasningstilbud og dagligvareindkøb har I lige ved hånden. Det samme gælder for offentlig transport og grønne, rekreative arealer.

Lejligheden er placeret på anden sal i en karakteristisk ejendom fra 1872, og som I træder inden døre, ankommer I til en bolig, der især kendetegnes af de synlige dele af trækonstruktionen, som i form af svære loftsbjælker under lofterne bidrager til den fornemme og unikke æstetik. Hjemmet centrerer sig omkring det store opholdsrum, hvor stue, alrum og køkken er arrangeret i åben forbindelse, og mens køkkenet er udført i et enkelt, rent design, så udmærker stuen sig ved rummeligheden og udsigten. Etagen afrundes af et badeværelse med bruseniche og to værelser, hvoraf det ene fører jer til tredjesalsniveau. Her finder I endnu et værelse og to skunkrum.

Ved den oplagte placering for spisebordet er der udgang til en skøn altan. Den vender perfekt mod syd, så solbetingelserne er gode, og da den er anseelig af størrelse, er den tilsvarende nem at forsyne med et egentligt havemøblement.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning på 8710 4100 eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.