Vestergrave 37B, 1., 8900 Randers C

Lejlighed med udsigt til Gudenåen

I den smukke gamle Nellemann-ejendom og med udsigt til Gudenåen, byder vi velkommen til denne flotte lejlighed lige midt i hjertet af Randers. Og lige netop beliggenheden er helt særlig, idet området omkring Gudenåen er et fantastisk naturomåde, der indbyder til hyggelige gåture og kilometervis af cykelsti helt til Silkeborg, og der er også muligheder for det aktive liv med kano- og kajakklub.
Og på den anden side venter byens kultur- og byliv og tilmed en I helt tæt på Flodbyen Randers og den spændende udvikling her.

Lejligheden ligger på 1. sal og har en skønt lysindfald gennem de mange vinduer mod syd. Vi byder velkommen indenfor til en rummelig entre med god plads til overtøjet, stor stue med flotte søjler, flotte vinduer med brede vindueskarme og fra stuen er der åben forbindelse til stort spisekøkken med hvide elementer. Fra køkkenet er der videre adgang til to værelser. Der er endvidere et stort badeværelse med gulvvarme, bruseniche og bordarrangement med vaskemaskine. Ved siden er badeværelset er der der et godt soveværelse.

Lejligheden er en del af en yderst velfungerende ejerforening, og der er brugsret til et stort kælderrum. Det er endvidere tilladt at holde husdyr i henhold til gældende vedtægter og husorden.
Der er rige muligheder for parkering via beboerlicens eller i én af de omkringliggende gårde med privat P-udlejning.

Ring til os for en fremvisning på 8710 4100 eller book på

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.