Spangen 6, Harridslev, 8930 Randers NØ

Gennemtænkt villa i naturskønne Harridslev

Et vellykket og gennemført byggeri venter jer i udkanten af Harridslev.

Etplansvillaen fra 2020 er en attraktiv bolig med moderne rammer, der alligevel har kant. Nyd tilværelsen i det åbne opholdsmiljø, og træk jer tilbage i sektionerne for børn og voksne. Alt sammen på en delvis kuperet grund med en nem have.

Jeres adresse er godt placeret i landsbyen tæt på Brugsen og busforbindelse til Randers - derudover er her bl.a. daginstitution, Korshøjskolen og et rigt foreningsliv. Samtidig bosætter I jer på grænsen til natur, hvor grunden i sommerhalvåret har et langt, grønt bælte i ryggen.

Udseendet på det vedligeholdelsesfrie hus skiller sig ud med facade i skifer og beklædning med egetræslister. Der er installeret et ventilationssystem, og så er hjemmet billigt at opvarme med en luft-til-vand-varmepumpe og gulvvarme overalt.Indenfor fortsætter kvalitetsmaterialerne med Troldtekt-lofter, der går til kip i køkken-alrummet, hvilket resulterer i en rummelig atmosfære. Køkkenet har Reform snedkerfronter i røget eg, Getacore-bordplader og en Quooker, som letter madlavningen.

Viktualierummet giver ekstra opbevaringsplads, og så er der en stemningsskabende brændeovn og flere udgange til terrasserne. Alrummet har også åben forbindelse til stuen med et skønt vinduesparti mod nord. Forældrene får deres egen sektion med soveværelse og badeværelse i et moderne design med møblement i olierede egetræsfronter. Den nydelige stil er videreført i det andet badeværelse i børneafdelingen, der består af to værelser, et kontor og bryggers.

Om sommeren indbyder haven til afslapning sammen med familie og venner. Morgenkaffen kan indtages på den østvendte terrasse, mens I kan nyde aftenerne på den overdækkede terrasse mod nordvest. Endelig er der et større skur, dobbelt carport med redskabsrum, og overdække til entréen.

Ring til os på 87104100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.