Druevej 9, 8920 Randers NV

Villa med super god planløsning og stort værksted i det børnevenlige Håndværkerkvarter.

På en rolig villavej i det attraktive Håndværkerkvarter, hvor mange børnefamilier etablerer sig, er denne velholdte 1-plans villa klar til at byde jer velkommen til jeres måske nye hjem.
Villaen er opført i 1974 af murermester og er siden opførelsen i den grad vedligeholdt og passet på.
Derfor er den en stor fornøjelse for os at byde jer velkommen indenfor til 158 m2 bolig, hvor vi træder ind i en stor entre, hvor der er god plads til sko og overtøj og til at modtage familiens gæster. Fra entreen er der adgang til gæstetoilettet. Vi føres videre ind i en stor stue med udgang til den store skønne udestue, stort køkken/alrum, badeværelse, 3 værelser med mulighed for etablering af yderligere værelse i det, der i dag anvendes som spisestue. Hertil kommer et stort bryggers og yderligere et stort værksted, som sjældent ses i parcelhuset.
Herudover er der garage med elport, og to gode udhuse. Der er græsplæne både foran og bag huset, hvor en robotplæneklipper sagtens kan overtage græsslåningen, og hvor der er masser af plads til både leg og hygge.
Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Der er gode stisytemer, der fører til rundt i hele håndværkerkvarteret og hele vejen til Helsted. Der er tilmed et sikkert stisystem til Vestervangskolen, og inden for en radius af to kilometer finder I tillige daginstitution, indkøb og Arena Randers. Endelig tager det ti minutter på cykel til Randers Station og centrums udvalg af butikker og spisesteder.
Der er masser af plads i den store flisebelagte indkørsel, både campingvogn og eventuelt flere biler.
Vi glæder os til at byde jer indenfor. Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.