Mærsk Andersens Vej 38, 8930 Randers NØ

Arkitekttegnet enderækkehus i rolige omgivelser

Med nøgleord som højt til loftet, lækkert lysindfald og naturskønne omgivelser får I gode rammer i dette arkitekttegnede enderækkehus i Randers. Her venter en soveafdeling i underetagen og et opholdsmiljø i stueetagen, der sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Læg dertil en skøn nærhed til skoven og byens liv, og resultatet bliver en hyggelig base for jeres nye tilværelse.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra kvadratmeterne udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads, som får boligen til at virke mere rummelig. Boligens hjerterum er det store opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stuen og køkken-alrummet, hvilket skaber en let og indbydende stemning, som forstærkes af den flotte loftshøjde og lysindfaldet.

Oveni gør indretningen det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Køkkenet har god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed har stuen udgang til terrassen, som forener inde og ude. Videre er der et bryggers med separat indgang.

Underetagen rummer en soveafdeling, så I kan kan trække jer tilbage og slappe af i private omgivelser. Her findes tre værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig er der et disponibelt rum og et badeværelse med dobbelt håndvask.

I kan se frem til en dejlig, nem grund, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Her er der to terrasser, som indbyder til frokost under åben himmel.

Beliggenheden er pragtfuld med få minutters gang til byen, og alligevel er det som om, at hele skoven omkranser boligen. I finder bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor 750 meter. Cyklen fører jer hurtig til byen, Stadion og Water & Wellness, mens skoven inviterer til gåture i smukke omgivelser. Endelig får I nem adgang til Banegården og motorvejen, hvorfra Aarhus kan nås på cirka 30 minutter.

Kom og oplev boligen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.