Asser Rigs Vej 31B, 2. tv., 8960 Randers SØ

Lejlighed med altan i elevator ejendom

Vi kan stolt byde velkommen til denne store 2 værelses lejlighed på Asser Rigs vej 31b, 2. tv med både elevator, parkering og altan.

Lejligheden ligger godt placeret på 2. sal med masser af lysindfald og kigger vi mod nordvest har vi frit udsyn til Randers by og skyline, og mod nordøst til Randers fjord og det flotte landskab i horisonten.
Lejligheden fremstår yderst rummelig og her er mulighed for at etablere et værelse mere uden at gå på kompromis med en god stor stue.
Lejligheden er indrettet med et funktionelt og velholdt køkken med sokkelskuffer, plads til spisebord og her kan du nyde den dejlige udsigt. Den store vinkelstue rummer rig mulighed for mange gæster, store sofagrupper, spisebord og hyggekroge. Ydermere har du fra stuen udgang til en god lukket altan tilmed med en fin udsigt over området. De store vinduer kan skydes til side, så du kan nyde solens stråler.
Soveværelset byder på gode kvadratmeter, god udsigt og indeholder et flot indbygningsskab med det lækreste interiør og masser af plads til garderoben. Badeværelset har separat bruseniche og her er sågar plads til en top betjent vaskemaskine.
Beliggenheden er helt perfekt for der er kun få minutters gang til dagligvareindkøb, bibliotek og apotek mv, og bussen lige nede foran ejendommen så du nemt kan komme med offentlig transport, hvis du ikke har bil. Har du bil, er der parkeringspladser lige udenfor døren.

Lejligheden er en del af en yderst velfungerende ejerforening med gode fællesfaciliteter, velholdte grønne områder og fællesrum.

Ring til os for fremvisning på 8710 4100 eller book på www. hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.