Landsbygaden 33, Stevnstrup, 8870 Langå

Bo midt i Stevnstrup - renovér eller byg nyt

På Landsbygaden 33 midt i Stevnstrup kan fantasien få frit spil, hvad end I drømmer om at flytte ind i den eksisterende, charmerende bindingsværksejendom med stråtag eller opføre et spritnyt hus efter jeres helt egen smag. Uanset hvad I vælger, så får I en fantastisk beliggenhed med udsigt over Nørreådalen.

Ejendommen ligger i den hyggelige by Stevnstrup sydvest for Randers, og det er ikke mindst den centrale beliggenhed samt den skønne udsigt til de grønne omgivelser, der gør adressen så attraktiv. Der er fem minutters gang til den lokale Dagli'Brugsen, ligesom Munkholmskolen, daginstitutionen og idrætshallen findes inden for en radius af én kilometer. Skoven er lige i nærheden, og endelig kan pendleren glæde sig over den nemme adgang til E45.

Som huset står nu, præsenterer det sig nydeligt med bindingsværk, stråtag og småsprossede vinduer. Boligen breder sig over ét plan og byder på to værelser, et badeværelse, et bryggers med egen indgang samt et køkken og en stue. Stuen er rummelig, og herfra er der videre forbindelse til haven, som grænser ud til det smukke, åbne landskab.

Drømmer I om at bygge nyt, er det oplagt at opføre et hus i to plan, så I får det fulde ud af udsigten. Måske der skal være store panoramavinduer mod vidderne? Eller hvad med en hævet terrasse til de solrige sommerdage?

Grunden er på 1.398 kvadratmeter og strækker sig med et vestvendt terrassemiljø og en hyggelig havepavillon.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.