Landsbygaden 33, Stevnstrup, 8870 Langå

Bo midt i Stevnstrup

På Landsbygaden 33 midt i Stevnstrup ligger denne charmerende bindingsværksejendom med stråtag og den mest mageløse grund med udsigt over Nørreådalen.

Ejendommen ligger i den hyggelige by Stevnstrup sydvest for Randers, og det er ikke mindst den centrale beliggenhed samt den skønne udsigt til de grønne omgivelser, der gør adressen så attraktiv. Der er fem minutters gang til den lokale Dagli'Brugsen, ligesom Munkholmskolen, daginstitutionen og idrætshallen findes inden for en radius af én kilometer. Skoven er lige i nærheden, og endelig kan pendleren glæde sig over den nemme adgang til E45.

Huset præsenterer sig smukt med bindingsværk, stråtag og småsprossede vinduer, og ønsker I en bolig fyldt med hygge og charme, så vil I kunne flytte ind og med det samme. I vil opleve, at der er hyggeligt og fredfyldt, og den skønne stemning med ro og velvære sænker sig hurtigt over hjemmet.

Huset er i et plan og er indrettet med 2 værelser, et badeværelse, et bryggers med egen indgang samt et køkken og en stue. Stuen er rummelig, og herfra er der videre forbindelse til haven, som grænser ud til det smukke, åbne landskab.

Grunden er på 1.398 kvadratmeter og byder på et vestvendt terrassemiljø og en hyggelig havepavillon, hvorfra der er den skønneste udsigt til grønne marker.

Et sandt åndehul lige midt i Stevnstrup

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.