Sandagervej 15, Assentoft, 8960 Randers SØ

Velindrettet villa med en lukket, sydvendt have i Assentoft

Med nøgleord som lyse omgivelser, en høj beliggenhed og en dejlig, lukket have får I gode rammer i denne villa i Assentoft. Her venter fire værelser, to stuer og et spisekøkken, der tilsammen sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Oveni er der udsigt til fjorden fra køkkenet og terrassen. Endelig får I en familievenlig beliggenhed i et lukket område nær naturen og hverdagens gøremål.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra kvadratmeterne udfolder sig via en veldisponeret planløsning. Boligens hjerterum er det store opholdsmiljø med to stuer i forskudte niveauer, hvilket skaber en luftig rumfornemmelse, som forstærkes af lysindfaldet. Desuden har den ene stue en hyggelig Morsø-brændeovn.

Køkkenet byder på god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er der en spiseplads, som gør det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Videre er der fire værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, hjemmekontor eller hobbyrum. Endelig er der et badeværelse og et bryggers.

Udenfor kan I se frem til en lukket, sydvendt have, der særligt i sommerhalvåret bliver et skønt supplement til boligen. Haven har et stort terrassemiljø, der indbyder til frokost under åben himmel, mens det overdækkede areal gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som bonus er der to skure og en garage med elektrisk port.

Familielivet får gode rammer med en tryg beliggenhed i et lukket område, hvorfra I finder Assentoftskolen, daginstitution, indkøb og bus indenfor halvanden kilometer. Desuden er der mulighed for fysiske udfoldelser i Assentoft Hallerne, mens de grønne områder sætter tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Afslutningsvis er Randers centrum en kort køretur væk.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.