Ottosminde 19, 8960 Randers SØ

Få en fremragende placering i Romalt med denne etplansvilla

Der er mange børnefamilier i dette attraktive kvarter, der er tæt på Romalt Friskole, indkøbsmuligheder og en masse natur. Her ligger denne etplansvilla med separat forældreafdeling med eget bad samt yderligere tre værelser og et badeværelse. I får også store opholdsmiljøer, et praktisk bryggers og en solrig have.

Invita-køkkenet er udført med en stenbordplade ved kogezonen, og fra den modsatte side er der kig over alrummet. I sidstnævnte er der et dejligt lysindfald fra den tilstødende udestue, der er smart udført med lamelgardiner, som kan reflektere solen tilbage på de særligt varme dage. I stuen gør lysindfaldet sig også bemærket fra karnappen, der ligesom udestuen har havedør, og så er der en pilleovn fra omtrent 2020.

Det ene badeværelse har bruseniche og badekar, og i forlængelse af dette ligger soveværelset. Hertil kommer de tre resterende værelser, og mellem to af dem findes det andet badeværelse med bruseniche og en terrazzobordplade. Til slut råder I over et bryggers med egen indgang, og så er det værd at nævne, at huset har et Nilan-genveksanlæg.

Haven er velholdt og i flot stil med varierende beplantning og bede som selskab til plænen. Der er desuden en pavillon og flere terrasser, hvor den ene er en træterrasse, som er placeret i haven således, at I kan fange dagens sidste solstråler her. Garagen har plads til to biler.

Ejendommen ligger i et roligt område med gode stisystemer og legepladser i nærheden. Inden for to kilometer er der adgang til Romalt Friskole, Børnehaven Tryllefløjten og indkøbsmuligheder, og bussen stopper under 500 meter væk. Endelig er der smuk natur i området med skove og åbne vidder, og det er også muligt at begive sig ud til Randers Fjord.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.