Kornagervej 20, 8920 Randers NV

Villa med masser af potentiale og en god planløsning.

Denne velholdte villa ligger på en stille villavej i den nordvestlige del af Randers, tæt på både skole og børnepasning, et stort udbud af dagligvarebutikker, transport og nem adgang til motorvejsnettet, ligesom det er nemt via fine stisystemer at komme på cykel rundt i byen.

Villaen er løbende vedligeholdt med blandt andet udskiftning til mahogni-vinduer, men der er stadig masser af potentiale for den unge familie til at kunne omdanne denne skønne villa til et moderne hjem med dejlige store lyse opholdsrum.

Der er følgende indretning: entre, stort køkken/alrum med udgang til sydvendt terrasse og en skøn vinkelstue ligeledes med udgang til terrasse og have.
Der er endvidere et dejligt soveværelse med skabe og udgang til haven samt to gode værelser, hvoraf det ene tidligere har været to værelser. Villaen byder endvidere på et stort badeværelse med det hele: to håndvaske, badekar og bruseniche, og herudover er der også gæstetoilet og bryggers.

Udenfor er der en skøn opvokset have, hvor der er masser af plads til leg. Derudover er der en terrasse og en virkelig god stor garage med værksted.

En villa, der virkelig skal opleves, så man ved selvsyn kan se, hvor mange muligheder, villaen byder på.

Ring 8710 4100 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.