Gl. Hobrovej 99, 8920 Randers NV

Moderniseret etplansvilla tæt på Vestervangsskolen

Centralt i Randers tæt på hverdagens behov står denne moderniserede villa klar til nye ejere. Boligen fordeler sig over tre værelser, et bryggers, et badeværelse og en udestue foruden opholdsmiljøet med køkken-alrum og stue ud i ét. Dertil kommer en garage samt en skøn, sydvestvendt have. Velkommen til.

Ejendommen fra 1970 præsenterer sig med en lys facade, sort tag og sorte vinduesrammer. Vinduer og døre er alle skiftet i 2016, ligesom boligen indvendigt er renoveret i samme omgang.

Køkkenet fra Vordingborg er opsat med grå elementer og integrerede hvidevarer, herunder en induktionskogeplade og en ovn i ergonomisk højde. Nærved kan et spisebord placeres, og herfra er der åben forbindelse til den rummelige stue, hvor I kan indrette sofamøblerne. Lyset strømmer ind fra vinduerne mod udestuen, og herude får I et herligt, ekstra opholdsmiljø med glaspartier mod sydvest og haven.

Via fordelingsgangen tilgår I de tre store værelser, der alle fremstår regulære og indretningsvenlige. På badeværelset er der gulvvarme, en glasafskærmet bruseniche og to topmonterede håndvaske. Afslutningsvis bidrager bryggerset med egen indgang og plads til en vaskesøjle.

Den dejlige have er lukket og solrig og består primært af græsplæne, så den er nem at holde. Her har I også en terrasse mod sydvest, hvor I kan placere havesættet og grillen og nyde sommeren.

I bosætter jer på Gl. Hobrovej 99, hvor der er cykelstier rundt i det rolige område. Indenfor 750 ligger daginstitution og indkøb, mens der kun er lidt over en kilometer til Vestervangsskolen. Ti minutter på cykel bringer jer til det rekreative Doktorparken, og I har kun lidt længere til centrum, hvor I finder spisesteder, butikker og shoppingmuligheder.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.