Fortunavej 72, 8960 Randers SØ

Lys andelsbolig med brugsret til skøn have og terrasse

Tæt på Paderup Mose og Paderup Enge står denne fine andelsbolig klar til nye ejere. Hjemmet strækker sig i ét plan og fordeler sig over et åbent opholdsmiljø med køkken-alrum og stue ud i ét, et soveværelse og et badeværelse. Dertil kommer en dejlig have med terrasse. Velkommen til.

Ejendommen fra 1990 præsenterer sig nydeligt med gul murstensfacade, rødt tag og hvide vinduesrammer, og der er også et skur til opmagasinering.

Hjemmet centrerer sig omkring opholdsmiljøet, hvor køkken-alrummet er udført i forening med stuen. Køkkenet er opsat i en U-form med hvide, tidløse fronter og matchende bordplader, og nærved kan et spisebord arrangeres. Videre udfolder stuen sig, hvor lyset strømmer ind fra vest takket være brede vinduespartier og terrassedøren, og her kan sofamøblerne indrettes.

Soveværelset er rummeligt og indretningsvenligt, og den indbyggede skabsvæg er praktisk til garderoben. Tilsvarende integrerede skabe ses i entréen, så du har gode opbevaringsløsninger. På badeværelset er der gulvvarme, ligesom der er i køkkenet og i entréen, og badeværelset har en muret bruseniche samt rum til at tilslutte en vaskesøjle. Udenfor venter en solrig, lukket have med terrasse mod sydvest, hvor du kan nyde sommeren.

Der er masser af dejlig natur omkring dig foruden fælleshuset og legepladsen i foreningen. Du kan hurtigt gå til Paderup Enge og nyde omgivelserne, og i modsatte retning ligger Randers Storcenter med et velassorteret udvalg af specialbutikker, shoppingmuligheder, spisesteder samt en Bilka. Ydermere er der få hundrede meter til nærmeste busstoppested, mens omtrent fem minutter i bil fører til motorvejen, og der er blot lidt længere til Randers centrum.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.