Skelvej 13, 8981 Spentrup

Velholdt villa med en dejlig, lukket have i Spentrup

Med kvaliteter som lyse omgivelser, en lukket have og en god beliggenhed får I dejlige rammer i denne moderne villa i Spentrup. Glæd jer til tre værelser og et stort opholdsmiljø, der sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Boligen er løbende moderniseret gennem årene med udskiftning af køkkenet og badeværelset samt etablering af udestuen. Oveni er der en luft-til-vand-varmepumpe.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra kvadratmeterne udfolder sig via en veldisponeret planløsning. Boligens hjerterum er det store opholdsmiljø med delvis åben forbindelse mellem stuen og køkken-alrummet, hvilket skaber en luftig rumfornemmelse.

Indretningen gør det også muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Komforten er høj i det stilrene HTH-køkken med en ovn i ergonomisk højde og god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen.

Tilmed får I en udestue, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald. Herfra er der udgang til terrassen, som på harmonisk vis forener inde og ude. Videre rummer boligen tre værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig er der et bryggers samt et HTH-badeværelse med en bruseniche, et væghængt toilet og gulvvarme.

Udenfor kan I se frem til en dejlig grund, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Den lukkede have har en skøn græsplæne og en lækker terrasser, der indbyder til frokost under åben himmel, mens den overdækkede terrasse gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som bonus er der en carport og en garage med adgang til værkstedet.

I bor i et roligt kvarter med bus, indkøb, skole og daginstitution inden for blot 800 meter, og desuden er der mulighed for fysiske udfoldelser i den nærliggende sportshal. Afslutningsvis tager det kun 15 minutter at køre til Randers.

Kom og oplev boligen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.