Karetmagervej 57, 8920 Randers NV

Villa med bedste beliggenhed, 4 soverum og multirum, der samler det hele

På Karetmagervej 57 i Randers er det ikke blot beliggenheden tæt på alle hverdagens praktikaliteter og grønne åndehuller, der er tillokkende, men i lige så høj grad det velholdte hjem med gennemgående kvalitetsmaterialer. Nuværende ejer har boet i huset i 47 år, hvilket vidner om fortrinnet for både bolig og beliggenhed.

Alt inden døre spiller, og hjemmet er velindrettet med værelserne og badeværelset i den ene ende og opholdsrummene samt gæstetoilettet i den anden. Køkkenet er udført i en tidløs stil med hvide, grebsfrie fronter, og der er godt med albuerum til hverdagskokken. Tilstødende er der et praktisk bryggers samt dagligstuen, hvis størrelse og rumforløb giver et væld af indretningsmuligheder. Lyset strømmer ind fra vest, og der er udgang til terrassen.

Man kunne fristes til at tro, at denne klassiske 1960'er-villa bød på de traditionelle tre værelser, men det er blandt andet her, at boligen overrasker. En tilbygning i 1980'erne har nemlig givet ekstra plads, og foruden det anseelige soveværelse med egen udgang har I yderligere tre værelser samt et stort multirum, der samler det hele. Afslutningsvis er der et gæstetoilet og et badeværelse med brus og en sauna.

Haven er lukket og totalt ugeneret, og der er anlagt snoede stier, organiske bede og en lang række af stedsegrønne prydbuske og træer. Terrassen nyder godt af eftermiddagssolen, og der er også en carport, en garage og et værksted.

Vejene er meget rolige og med minimalt gennemkørende trafik, hvorfor kvarteret er så eftertragtet. For et grønt indspark i hverdagen er der kun et par hundrede meter til Doktorparken, mens indkøb, Vestervangskolen, flere daginstitutioner og Arena Randers er under to kilometer herfra.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.