Sjællandsgade 17, 3. tv., 8900 Randers C

2V’er med stor, vestvendt altan og udsigt til Gudenåen

Midt mellem Randers centrum og de naturskønne omgivelser omkring Gudenåen er denne dejlige lejlighed nu klar til overtagelse. Boligen er placeret på tredje sal, og fra den store, vestvendte altan og soveværelset har du udsigt til de flotte vidder.

Lejligheden ligger i en nydelig rødstensejendom, som har gode parkeringsmuligheder samt et tilhørende gårdmiljø, hvor sommeren kan nydes. Til boligen hører også brugsretten til to mindre kælderrum til den overskydende opbevaring.

Indenfor venter dig et lyst og indbydende hjem, hvor entréen på praktisk vis har adgang til alle rum. Køkkenet er holdt i en let og tidløs stil med enkle skabselementer, og her er der plads til at placere en vaskesøjle, så tøjvasken kan klares fra lejligheden. Badeværelset har et moderne vaskemodul og en separat bruseniche med regnbruser.

Derudover indeholder boligen et regulært soveværelse med en skabsvæg samt en velindrettet stue med et godt lysindfald og udgang til altanen.

Den vestvendte altan bliver en forlængelse af stuen i sommerhalvåret, og her nydes aftensolen og udsigten til de naturskønne omgivelser, der venter lige uden for døren.

Du bosætter dig i et populært område, hvorfra du hverken har langt til hverdagens fornødenheder eller naturskønne omgivelser. Centrums mange tilbud er lige for dine fødder, og det samme er tilfældet for banegården, stadion og dagligvareforretninger. Glæd dig også over nærheden til de smukke stier, der løber mellem Kongelund Sø og Gudenåen.

Ring til os på 8710 4100 for en fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.