Kvædevej 4, 8920 Randers NV

Spændende etplansvilla i det gamle Helsted

I et roligt kvarter i det gamle Helsted står denne villa nu klar til at danne rammen om jeres boligdrømme. Det er et hus, der emmer af potentiale, så her får I chancen for at sætte jeres eget præg og eksempelvis ændre på planløsningen ved at skabe et lækkert køkken-alrum. Glæd jer blandt andet til tre værelser, to sammenhængende stuer, et stort værksted og en hyggelig have.

Villaen har solfangere på taget, og indenfor venter jer 140 kvadratmeter i ét plan. De to stuer, der ligger i åben forbindelse, har brede vinduespartier, hvilket sikrer et massivt lysindfald, ligesom terrassedøren forbinder jer med udemiljøet på et splitsekund. Ved at vælte væggen mellem køkkenet og stuen har I mulighed for at skabe et moderne køkken-alrum, hvor I kan være sammen på tværs af aktiviteter. Læg også mærke til det originale trægulv og brændeovnen, der understreger den behagelige atmosfære.

Derudover indeholder boligen tre gode værelser og et badeværelse, mens bryggerset har egen indgang via den overdækkede terrasse ved værkstedet og garagen.

Haven blomstrer smukt allerede fra det tidlige forår, og I skal glæde jer til at indtage den sydvestvendte terrasse, hvor I kan nyde solen, helt til den går ned.

I bosætter jer i et familievenligt kvarter, hvorfra I hverken har langt til hverdagens fornødenheder eller naturskønne omgivelser. Indkøbene klares let, og børnene kan cykle til Vestervangsskolen på under ti minutter, mens de små hurtigt afleveres i daginstitutionen til fods. I har heller ikke langt til skoven, og endelig er motorvejen let tilgængelig.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.