Nålemagervej 54, 8920 Randers NV

Lyst og indbydende enderækkehus i Randers

I et roligt område i Randers tæt på hverdagens behov står dette indbydende enderækkehus som et oplagt alternativ til en ejerlejlighed klar til overtagelse. Huset er ideelt som parrets første hjem med plads til familieforøgelse, da I fordelt over halvandet plan får tre værelser, et badeværelse og et åbent opholdsmiljø med køkken i forbindelse til stuen. Udenfor har I en solrig, lukket gårdhave.

Ejendommen fra 1963 præsenterer sig med gul murstensfacade og hvide vinduesrammer. De senere år er der foretaget flere istandsættelser og renoveringer, eksempelvis er køkkenet fra 2017, og i samme omgang blev der skiftet gulv her og i stuen. I 2019 er vinduer og døre udskiftet, mens entréen også blev renoveret. I 2020 er der efterisoleret flere steder, og endelig i 2022 er plankeværket i gårdhaven opsat.

Vordingborg-køkkenet fremstår med hvide elementer og grå bordplader, og herfra er der forbindelse til stuen, der modtager et herligt lysindfald fra syd mod terrassen. Stueplan råder også over et badeværelse med gulvvarme, en glasafskærmet bruseniche og plads til en vaskesøjle. Førstesalen byder ind med tre regulære værelser, der alle fremstår i fornuftige og indretningsvenlige størrelser, og det ene har endda et disponibelt rum, som er oplagt til garderoben.

Bag huset er gårdhaven helt lukket og privat takket være tæt hæk og plankeværk. Her modtager I sol hele dagen, så I kan placere havesættet og grillen og nyde sommeren under åben himmel. Foran er der endnu et terrasseareal. I har også brugsret til et grønt fællesareal med bordbænkesæt.

I bosætter jer med Vestervangskolen, indkøbsmuligheder og daginstitution inden for 750 meter, og I kan gå ture i Doktorparken og i Kærsmindeparken med discgolfbane.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.